Dyskusje przedpremierowe

Awatar użytkownika
Chris93

Post autor: Chris93 »

Myślę, że skoro go poinformowali, że gra jest w produkcji (bo niby skąd on by to wiedział), to są dwie możliwości:

1). Albert Wesker powróci i znów będziemy musieli z nim walczyć
2). W RE6 pojawią się scenki z przeszłości i tam D.C Douglas użyczy swego głosu (jakieś tam retrospekcje).

Zdecydowanie wolałbym tę drugą opcję ;). Jak zwykle trzeba czekać, ale coś czuję, że w czerwcu (Targi E3) zostanie nam ujawniony trailer i parę istotnych informacji.
Maestro

Post autor: Maestro »

Załóżmy że Wesker przeżył...Pozostaje pytanie- jak? :D

1. Dzięki mutacjom nie spopielił się w lawie, później sie wydostał, a wirusy pomogły mu się zregenerować.

2. Wybuch rakiety wystrzelonej przez naszych bohaterów, zamiast go zabić, odrzucił go "na bok" (w sensie, wyrzucił go z lawy), i Albert przeżył :D
MrREVILPL

Post autor: MrREVILPL »

OMG. Znowu się zaczną gadania jak to Wesker dostał 1cm obok rakietką i przeżył, co jest niemożliwe... Proponuje już założyć nowy temat.

Na bank pojawi się w retrospekcjach albo to będzie restart serii.
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Post autor: Leon. KennedY »

Myślę, że on po prostu to przeżył, a w tym pomogły mu nagromadzone wirusy :rad10:. Zresztą ważne, że będzie, a jak to zobaczymy :rad12:.

PS: Restart serii jest chyba ciągle mało realny...
REfan

Post autor: REfan »

Wesker nie mógł przeżyć... Jeżeli tak się stanie to Ja przykuje się łańcuchami do siedziby Capcom i będę wył tak długo aż porzucą ten pomysł a przy okazji wynegocjuje Remake RE2 i RE3... A tak na serio to o ile jestem wielkim fanem A. Weskera to pomysł wskrzeszenia go bojkotuje nawet Ja podobnie jak teorie że dzięki wirusom udało mu się przeżyć... Uważam iż było by to zbyt naciągane nawet jak na serie RE... Owszem fajnie by było zobaczyć Weskera w RE6 ale nie wyobrażam Sobie żadnego logicznego argumentu uzasadniającego jego obecności w kolejnej odsłonie serii...
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Post autor: Saladyn »

Poza jakąs misją "z przeszłości".
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Weskera to pomysł wskrzeszenia go bojkotuje nawet Ja podobnie jak teorie że dzięki wirusom udało mu się przeżyć...
Wirusy go wzmocniły i to bardzo, oraz dodały element przyspieszonego gojenia...
Uważam iż było by to zbyt naciągane nawet jak na serie RE..
A właśnie, że nie bardzo... Mieliśmy już w serii dziwne i dziwniejsze momenty, jak stwory wielkości stodoły goniące nas :smiech6:.
Awatar użytkownika
Chris93

Panowie, o tym czy się pojawi nie wiemy na 100%. D.C Douglas wie tylko, ze RE6 jest w produkcji, i chciałby znów wystąpić w roli Wesker'a. Jeśli poinformowali go, że gra jest w produkcji, to albo pojawi się jako Albert (żywy bądź w retrospekcjach), albo jako Alex Wesker. Domysłów i pomysłów jest miliony.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Nie rozumiem po co się tak napalać, to że aktor chce wziąść udział w sesjach nagraniowych zupełnie nic nie oznacza, równie dobrze może podłożyć głos pod tryb Mercenaries albo odrębny jako dodatkowy w RE6 a również co by ucieszyło może być to Prequel.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
kotlet1986

Post autor: kotlet1986 »

Ten komentarz Douglasa, że Resident Evil 6 jest w produkcji traktowałbym z przymrużeniem oka i z dystansem ponieważ niema oficjalnego potwierdzenia ze strony Capcomu a raczej aktorzy, pracownicy itd mają przeważnie zakaz udzielania jakichkolwiek informacji.
Leon. KennedY pisze:PS: Restart serii jest chyba ciągle mało realny...
Moim zdaniem Restart seri jest wielce prawdopodobny a scenariuszy jak to wykonać jest mnóstwo: Mogą zostać bohaterowie nam znani walczący z nową organizacją, zupełnie nowi bohaterowie itd

Osobiście wolałbym kontynuacje z nadzieją na stare klimaty pokroju Raccon city a nie kolejnej pomyłki jakim jest Resident Evil 5
Ostatnio zmieniony śr 26 sty, 2011 przez kotlet1986, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Mogą zostać bohaterowie nam znani walczący z nową organizacją, zupełnie nowi bohaterowie itd
Nowa organizacja, nowi bohaterowie... Nie! Jeśli restart to tak jak w przypadku komiksów, nowe podejście do starych znajomych :rad10:.
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Jeśli się okażę,że jednak się pojawi to będzie to dla mnie cud.Natomiast jest tak źle do tego nastawiony,że w ogóle w to nie wierzę.
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
migda

Post autor: migda »

Myślę,że jednak resident evil 6 jest w produkcji,czytałem na polygami ze capcom na E3 ogłosi 2 gry.Na 99% będzie to re6. :P
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Też o tym słyszałem: http://www.andriasang.com/e/blog/2011/0 ... t_f_style/

Mam ochotę napisać jakiś liścik do Capcomu, w którym napiszę czego osobiście oczekuję od kolejnej odsłony Resident Evil. Może i w Capcomie nie wiedzą co to MWRC, ale kropla wody drąży skałę...
Awatar użytkownika
J.Krauser

Post autor: J.Krauser »

Deus Ex pisze:Mam ochotę napisać jakiś liścik do Capcomu, w którym napiszę czego osobiście oczekuję od kolejnej odsłony Resident Evil.
Mogę się pod nim podpisać? Ewentualnie dopisać swoje propozycje?
One man forced to seek REVENGE
Awatar użytkownika
kotlet1986

migda pisze:Myślę,że jednak resident evil 6 jest w produkcji,czytałem na polygami ze capcom na E3 ogłosi 2 gry.Na 99% będzie to re6. :P
Żebyśmy się kolejny raz nie przejechali tak jak to było pod koniec roku 2010 gdzie miała być zapowiedż Residenta 6 na VGA i na poprzednich targach.A co dostaliśmy?zapowiedż Mega Mana!

Gdzie jest Resident Evil Portable na psp przedstawiony bezpośrednio przez sony na targach?
Na zapowiedziach się skończyło a PSP2 zostało dzisiaj oficjalnie pokazane.

Niema co wierzyć w to że Resident Evil 6 wogóle powstaje aż do pierwszego oficjalnego trailera,galeri itd
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Niema co wierzyć w to że Resident Evil 6 wogóle powstaje aż do pierwszego oficjalnego trailera,galeri itd
Wystarczy oficjalna informacja od Capcomu, że jest już w trakcie tworzenia :smiech7: Pewność murowana.
Ostatnio zmieniony pt 28 sty, 2011 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Chris93

Z tego co wiem, to jak pokazywany jest trailer, to gra jest już w iluś % ukończona...
Leon. KennedY pisze:Wystarczy oficjalna informacja od Capcomu, że jest już w trakcie tworzenia :smiech7: Pewność murowana.
Dokładnie, wystarczy, że napiszą, że RE6 jest tworzone. D.C Douglas raczej by nie kłamał, o tym, że RE6 jest robione (myślę, nawet, ze Capcom mu nakazał, aby o tym wspomniał :P).
Ostatnio zmieniony pt 28 sty, 2011 przez Chris93, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Michał666666

Post autor: Michał666666 »

Jeżeli chodzi o mnie, to uważam że RE 6 powstaje, bo inaczej po co mieliby wciskać po raz enty kit na temat RE 6. Zastanawia mnie tylko kwestia tego, co oni w ogóle zamierzają przedstawić w najnowszym resku. Strzelanka z udziałem starych dobrych bohaterów byłaby całkiem niezła, ale Weskera niech sobie lepiej odpuszczą, no chyba jeżeli ma być to część poświęcona tej właśnie postaci, tylko że w to raczej wątpię.
"A blessing for the living, a branch of flowers for the dead.

With a sword for justice, the punishment of death for the villains.

By this, we arrive at the altar of the saints."
Awatar użytkownika
kotlet1986

Leon. KennedY pisze:Wystarczy oficjalna informacja od Capcomu, że jest już w trakcie tworzenia.Pewność murowana.
No tak jeśli byłaby informacja np. na oficjalnej stronie capcomu że Re6 powstaje to jak najbardziej moglibyśmy uznać takie wiadomości za prawdziwe, ale nie możemy sugerować się aktorem podkładającym głos Weskerowi

Nigdy nie było tak że Wesker wystąpił w dwóch częściach z rzędu(nie wliczając 0 i Remake) tak samo jak główni bohaterowie którzy się zmieniali co dwie części dlatego jestem ciekaw :rad1:

Osobiście chciałbym żeby Wesker wrócił bo nie wyobrażam sobie nadal Residenta bez niego ale musiałoby to być konkretnie wytłumaczone czemu i jak "przeżył"
Ostatnio zmieniony pt 28 sty, 2011 przez kotlet1986, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany

Wróć do „Resident Evil 6”