Wersja na GameCube
Dokładnie, takie bzdury są świetnym dodatkiem do właściwej gry i urozmaicają co nieco 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
He he. RE2 na GC po teraz perełka. Na Allegro znaleźć trudno ale jak już jest to w niezłej cenie powyżej 100 zł. W sklepie już nie kupisz (bo gra nie jest już produkowana). Popytaj znajomych za granicą (głównie UK) tam powinno być łatwiej takie rzeczy zdobyć.Kratos pisze:może to nie jest miejsce na to pytanie , ale czy ktoś może wie gdzie jeszcze da się kupić resident evil 2 na gcn bo na allegro nie ma znaczy był raz przez jeden dzień i to w cenie 120 zł więc jeśli ktoś chce mi pomóc proszę wysłać mi wiadomośc na pw.
I pomyśleć, że ja swoją, 2 lata temu, kupiłem za jakieś 50 złoty w folii[RONIN] pisze: He he. RE2 na GC po teraz perełka. Na Allegro znaleźć trudno ale jak już jest to w niezłej cenie powyżej 100 zł.
EDIT:
WESKER-DL, I co to ma do rzeczy?
Deus Ex: Nic, toteż wszystkie pozostałe posty pt. ile kto nie dał za grę zostały skasowane.
Ostatnio zmieniony pt 21 sty, 2011 przez AT, łącznie zmieniany 3 razy.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
H.P. Lovecraft
Na zlocie miałem okazję zagrać po raz pierwszy w RE2 na 'gacka'. Wyglada ładniej, to fakt ale w oczy rzuciła mi się pewna rzecz. Otóż czas liczony jest chyba nico inaczej. Jak pisałem w relacji zlotowej, przeszedłem grę w 1h 45min, tylko z tym że wcale się nie spieszyłem. Zabijałem wszystkie stwory, zbierałem wszystkie roslinki, poukrywane naboje etc. co wiązało się z tym że biegałem często do skrzyni. Po za tym od prosektorium do pierwszego pomieszczenia ze skrzynią (podwójne drzwi na głównym holu posterunku) 'biegłem' (powinienem napisać chyba czołgałem) na Danger, po drodze zbierając jeszcze magnuma. Przeklęte likiery mnie tak załatwiły
Nie powiem, trochę mi to zajęło.
Wiecie coś na ten temat? Czy to tylko ja jestem taki dobry?
Wiecie coś na ten temat? Czy to tylko ja jestem taki dobry?
Ostatnio kupiłem na allegro za 164 zł z przesyłką w bardzo dobrym niemal idealnym stanie.
Według mnie to najlepsza wersja, gdyż nie ma zabawy, aby zmieniać płytę tylko wystarczy przełączyć lub wybrać na daną postać. Posiada wszystkie dodatki co wersja "DualShock", dodatkowo jest możliwość ominięcia wstawek filmowych i znacznie poprawiono grafikę.
Według mnie to najlepsza wersja, gdyż nie ma zabawy, aby zmieniać płytę tylko wystarczy przełączyć lub wybrać na daną postać. Posiada wszystkie dodatki co wersja "DualShock", dodatkowo jest możliwość ominięcia wstawek filmowych i znacznie poprawiono grafikę.
- Leon. KennedY
Tak, wszystko jest z mini gier i dodatków
Odsyłam na dział sekrety
http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php?t=1241
Odsyłam na dział sekrety
http://www.mwrc.pl/forum/viewtopic.php?t=1241
Ostatnio zmieniony pn 25 kwie, 2011 przez Milas, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja powiem wam jedno , testowałem RE2 wersje PC , PSX, GC , jakoś tydzień temu , po prostu gra nie chodzi jak należy , grafika, tekstury kwadratowe. Na starym komputerze otoczenie było śliczne , tekstury miodzio, czy to się grało na PC lub emulatorku Playstation . Na obecnym komputerze nie ma takiego efektu .