[Pomoc] Problem z przejściem gry

Również o Resident Evil 3.5
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

bez lunety zużyjesz nieco więcej amunicji ale też go zabijesz :rad11:
Awatar użytkownika
tropheus

Post autor: tropheus »

ja zuzylem 22 pociski do riota :szok8: ale skubaniec poszedl do piachu. jak nie masz URL albo lunety termowizyjnej to najlkepiej plonace granaty pod nogi i piach.
Gimme fuel
Gimme fire
Gimme that which I desire
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

chyba jakieś jajca :pff6: jak siałem w takiego gościa to zrobiło się w nim parę dziur ( nota bene muszę przyznać że ich fizyka jest całkiem fajna to falowanie i regerenacja są efektowne, ale nieprzyjemne w konsekfencji :bitwa3: ) i on tylko przyśpieszał by mnie trafić,
Niiiice dobrze wiedzieć ale generalnie jedynie co mną kieruje by je załatwić to niezła sumka punktów za te stwory: "może jestem tchórzem ale za to chciwym tchórzem" :axe:
Awatar użytkownika
tropheus

naprawde ja juz bym wolal ze2-3 huntery niz jednego regeneratora(lub w ostatecznosci lickery :smiech7: )
Gimme fuel
Gimme fire
Awatar użytkownika
Leon S. Kennedy

Post autor: Leon S. Kennedy »

Zależy jeszcze z jaką bronią. Bo jednak bez przynajmniej riota to wole regeneratora niż kilka hunterów.
nemesisdestro - jednak nie wiem czy tak kasa która z nich wypada może zrekąpensować stracone naboje zwłaszcza że mogą wytrzymać nawet 7- 8 trafień z kilera7. (jedak najlepiej mieć CT albo handcanona)
Awatar użytkownika
tropheus

Leon S. Kennedy pisze:nemesisdestro - jednak nie wiem czy tak kasa która z nich wypada może zrekąpensować stracone naboje zwłaszcza że mogą wytrzymać nawet 7- 8 trafień z kilera7. (jedak najlepiej mieć CT albo handcanona)
albo lepiej URL wtedy szybko idzie, skubaniec nawet nie podejdzie(ale na to trzeba miec kaske)
Gimme fuel
Gimme fire
nemesisdestro

A URL to która pukawka bo nie za bardzo pamiętam?
Awatar użytkownika
Leon S. Kennedy

URL to Unlimited Rocket Launcher
P.S.
Przecież CT też kosztuje 1mln ,a bardziej niekiedy się przydaje choć jednak nie zdejmuje większości przeciwników jednym strzałem.
Ostatnio zmieniony ndz 15 kwie, 2007 przez Leon S. Kennedy, łącznie zmieniany 1 raz.
nemesisdestro

A ta maszynówa też za 1mln? również jest piekielnie mocna...jak to było chicago typewriter :rad10: ?

dopis:
tak ogólnie to THX za info bo generalnie nie rzucałem się na te stwory z niczym innym jak
z sniper riflem (automat ofkoz :rad12: ) i lunetą, może spróbuje zabawy z URL i TC -jak je kupie, bo teraz jak gram to sprzedałem TC snajperkę i lunetę termiczną ( NIE WIEM dlaczego :szok7: ) ale spox mam killer 7 na maxa :bitwa4: to jest dopiero zniszczenie :rad10:
Ostatnio zmieniony ndz 15 kwie, 2007 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Tak Chicago Typewritter kosztuje 1mln
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
nemesisdestro

no no ja wiem że kosztuje 1mln :rad5: ale jak działa na regeneratory?
czy tak: :bitwa4: czy też tak :ducken:
Awatar użytkownika
Leon S. Kennedy

Regeneratory zdejmuje dość szybko.Owszem kilka kul trzeba w niego wsadzić ale skoro ma obrażenie take jak riot gun ,a prędkość tpm to się tego nie zauważa.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Wystarczy dosłownie seria z CT
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
=Rzeźnik=

[Pomoc] Genetyczne pomyłki

Post autor: =Rzeźnik= »

Hej,to znowu ja.Jestem przy laboratorium i tam mnie atakują 3 genetyczne pomyłki (te fioletowe stwory z kolcami).Ostatnim razem musiałem grać od nowa całą wyspę (ponieważ brakowało mi amunicji po walce z tymi stworami).I tu jest pytanie,czy można je zabić oszczędzając amunicję?

Glos z tostera: Zanim zalozysz temat z problemem przejscia gry, warto zobaczyc czy takowy nie istnieje juz...
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez =Rzeźnik=, łącznie zmieniany 3 razy.
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
Awatar użytkownika
Leon S. Kennedy

Można je zabić nawetn nożem jak trzeba. Polecam snjperke z termicznym celownikiem. Załatwiasz te punkty w jego ciele i po jeszcze jednym strzale już leży (zależy jaką masz snajperke i jej ulepszenia to koło 4 kul i po nim.)
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Leon S. Kennedy pisze: (zależy jaką masz snajperke i jej ulepszenia to koło 4 kul i po nim.)
No w sumie nie zależy bo Termowizjer podłączysz tylko do Semi Auto, choć w rzeczywistości da się starszym modelem ale wtedy na "ślepo" :smiech6:
Awatar użytkownika
Leon S. Kennedy

Jeśli się nauczysz jak są rozstawione (ogólnie w 4 "kątach" korpusu) to można załatwiać na wyczucie.(jednak najfajniej jedzie się je nożem albo handcanonem.)
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Ja do nich obecnie pruje tylko z Chicago Typewritter
kamillo6

Post autor: kamillo6 »

a ja mam taki problem ( albo i nie) że po uwolnieniu ashley w planszy "obrona domu" mam Ciemno jak w .... Widze tylko ogien i świecace oczy u zombiaków. a Reszte to po amacku robie.
To tak musi być czy jakiś bład w grze mi wyskoczył??
PS; peirwszy raz jak w to gralem to przez pomyłke sprzedawce zabilem :rad5: tak cimno tam jest;d
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

Mozliwe, ze blad w grze (pewnie wersja PC :P). Po prostu odpal mape i kieruj sie za jej pomoca... Pozniej na pewno sie rozjasni ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 4”