[Pomoc] Problem z przejściem gry
-
nemesisdestro
chyba jakieś jajca
jak siałem w takiego gościa to zrobiło się w nim parę dziur ( nota bene muszę przyznać że ich fizyka jest całkiem fajna to falowanie i regerenacja są efektowne, ale nieprzyjemne w konsekfencji
) i on tylko przyśpieszał by mnie trafić,
Niiiice dobrze wiedzieć ale generalnie jedynie co mną kieruje by je załatwić to niezła sumka punktów za te stwory: "może jestem tchórzem ale za to chciwym tchórzem"
Niiiice dobrze wiedzieć ale generalnie jedynie co mną kieruje by je załatwić to niezła sumka punktów za te stwory: "może jestem tchórzem ale za to chciwym tchórzem"
- Leon S. Kennedy
Zależy jeszcze z jaką bronią. Bo jednak bez przynajmniej riota to wole regeneratora niż kilka hunterów.
nemesisdestro - jednak nie wiem czy tak kasa która z nich wypada może zrekąpensować stracone naboje zwłaszcza że mogą wytrzymać nawet 7- 8 trafień z kilera7. (jedak najlepiej mieć CT albo handcanona)
nemesisdestro - jednak nie wiem czy tak kasa która z nich wypada może zrekąpensować stracone naboje zwłaszcza że mogą wytrzymać nawet 7- 8 trafień z kilera7. (jedak najlepiej mieć CT albo handcanona)
albo lepiej URL wtedy szybko idzie, skubaniec nawet nie podejdzie(ale na to trzeba miec kaske)Leon S. Kennedy pisze:nemesisdestro - jednak nie wiem czy tak kasa która z nich wypada może zrekąpensować stracone naboje zwłaszcza że mogą wytrzymać nawet 7- 8 trafień z kilera7. (jedak najlepiej mieć CT albo handcanona)
Gimme fuel
Gimme fire
Gimme that which I desire
Gimme fire
Gimme that which I desire
-
nemesisdestro
- Leon S. Kennedy
URL to Unlimited Rocket Launcher
P.S.
Przecież CT też kosztuje 1mln ,a bardziej niekiedy się przydaje choć jednak nie zdejmuje większości przeciwników jednym strzałem.
P.S.
Przecież CT też kosztuje 1mln ,a bardziej niekiedy się przydaje choć jednak nie zdejmuje większości przeciwników jednym strzałem.
Ostatnio zmieniony ndz 15 kwie, 2007 przez Leon S. Kennedy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nemesisdestro
A ta maszynówa też za 1mln? również jest piekielnie mocna...jak to było chicago typewriter
?
dopis:
tak ogólnie to THX za info bo generalnie nie rzucałem się na te stwory z niczym innym jak
z sniper riflem (automat ofkoz
) i lunetą, może spróbuje zabawy z URL i TC -jak je kupie, bo teraz jak gram to sprzedałem TC snajperkę i lunetę termiczną ( NIE WIEM dlaczego
) ale spox mam killer 7 na maxa
to jest dopiero zniszczenie 
dopis:
tak ogólnie to THX za info bo generalnie nie rzucałem się na te stwory z niczym innym jak
z sniper riflem (automat ofkoz
Ostatnio zmieniony ndz 15 kwie, 2007 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak Chicago Typewritter kosztuje 1mln
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
-
nemesisdestro
- Leon S. Kennedy
Wystarczy dosłownie seria z CT
[Pomoc] Genetyczne pomyłki
Hej,to znowu ja.Jestem przy laboratorium i tam mnie atakują 3 genetyczne pomyłki (te fioletowe stwory z kolcami).Ostatnim razem musiałem grać od nowa całą wyspę (ponieważ brakowało mi amunicji po walce z tymi stworami).I tu jest pytanie,czy można je zabić oszczędzając amunicję?
Glos z tostera: Zanim zalozysz temat z problemem przejscia gry, warto zobaczyc czy takowy nie istnieje juz...
Glos z tostera: Zanim zalozysz temat z problemem przejscia gry, warto zobaczyc czy takowy nie istnieje juz...
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez =Rzeźnik=, łącznie zmieniany 3 razy.
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
- Leon S. Kennedy
No w sumie nie zależy bo Termowizjer podłączysz tylko do Semi Auto, choć w rzeczywistości da się starszym modelem ale wtedy na "ślepo"Leon S. Kennedy pisze: (zależy jaką masz snajperke i jej ulepszenia to koło 4 kul i po nim.)
- Leon S. Kennedy
Ja do nich obecnie pruje tylko z Chicago Typewritter
a ja mam taki problem ( albo i nie) że po uwolnieniu ashley w planszy "obrona domu" mam Ciemno jak w .... Widze tylko ogien i świecace oczy u zombiaków. a Reszte to po amacku robie.
To tak musi być czy jakiś bład w grze mi wyskoczył??
PS; peirwszy raz jak w to gralem to przez pomyłke sprzedawce zabilem
tak cimno tam jest;d
To tak musi być czy jakiś bład w grze mi wyskoczył??
PS; peirwszy raz jak w to gralem to przez pomyłke sprzedawce zabilem