http://www.gram.pl/news_8AreHu63_Reside ... panii.html
RE4 w 8 godzin
A nie, za pierwszym razem to coś około 12hSalvin pisze:RE4 w 8 godzin. To albo to ja w tej grze się strasznie ociągałem, albo nemesisdestro jesteś masterem. Mi za pierwszym razem zajęła grubo powyżej 15h.
Ja już teraz wiem, że będzie to co najmniej bardzo dobra gra (na pewno pod względem fabularnym). Mam tylko nadzieję, że w RE6 będzie ten sam klimat co w Revelations, a elementy rozgrywki zostaną przeniesione. Już odliczam czas do premiery.nemesisdestro pisze:RE6 ma trwać 30h, hmm to by mnie mocno zaskoczyło - na same standardy dzisiejszych gier to całkiem sporo. Cieszy mnie fakt przyśpieszenia daty, szybciej się okaże co to za ziółko
Ja RE4 za pierwszym razem ukończyłem w 18h, więc byłeś szybszySalvin pisze:Mi za pierwszym razem zajęła grubo powyżej 15h.
Ok dla mnie możecie wrzucić od razu do zagrania ten scenariusz dla weteranów serii i mi wystarczy. Fabularnie, przymkne oko, wszak fabuła w RE zawsze obfitowała w różne cudawianki - reinkarnacja Dr'a Marcusa jako śpiewaka operowego w kiecce i tym podobne - toteż mnie tak naprawdę obchodzi jedynie czy gra będzie miała klimat i będzie potrafiła przestraszyć tu i tamJedna kampania będzie dla starszych fanów, druga dla amatorów RE4 i 5 a z trzeciej może zrobią coś szybszego. W każdym bądź razie - wilk syty i owca cała. Portfele Capcomu też pełne będą.
Jakby komuś się nie chciało tłumaczyć, to przez moje łamane rozumienie angielskiego wyszło mniej więcej coś takiego:biohaze.com pisze:A few minutes ago, during Microsoft's E3 Conference, Hiroyuki Kobayashi and Yoshiaki Hirabayashi showed off the first gameplay footage of Resident Evil 6 featuring Leon and Helena fighting a horde of zombies in China. The video included the new cover mechanic and a series of different QTE sequences.
The footage ended with the following message: "DLC first on Xbox Live", which could refer to the pre-order Mercenaries bonus maps announced some months ago.
Zombie robią klimat ? Czy chodzi Ci ogólnie ? W takim razie ORC też jest klimatyczne, bo tam też strzelamy do nich w takich samych ilościach jak na pokazanym gameplay'uRunii pisze:sporo akcji ale wiać że zadbali o klimat,zombi