Dyskusje ogólne
Zapraszam na nasz portal www.HCgamer.pl i na ciekawostkę w postaci kampanii promocyjnej przed premierą RE6, wszystko w jednym miejscu, swoisty wspomnień czar 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
- Leon. KennedY
Jutro odpalam nowego Residenta, stąd moje pytanie : na jakim poziomie zacząć przygodę z tą odsłoną ? Jak wygląda poziom trudności ?
Jestem fanem całej serii i zaliczyłem wszystkie odsłony dostępne na PSX,PS2 no i PS3. Laikiem nie jestem - "5" zaliczyłem na platynę wiec jakieś tam pojęcie mam
ale też nie chciałbym porwać się z motyką na słońce przy pierwszym podejściu.
Dzięki i pozdro
Recoil: Moi drodzy, mylicie ogólne dyskusje z recenzjami i opiniami. Przeniosłem to gdzie należy.
Jestem fanem całej serii i zaliczyłem wszystkie odsłony dostępne na PSX,PS2 no i PS3. Laikiem nie jestem - "5" zaliczyłem na platynę wiec jakieś tam pojęcie mam
Dzięki i pozdro
Recoil: Moi drodzy, mylicie ogólne dyskusje z recenzjami i opiniami. Przeniosłem to gdzie należy.
Ostatnio zmieniony wt 09 paź, 2012 przez Rodzislaw, łącznie zmieniany 2 razy.
- Nerobianco
-
LeonScott20
Wiesz powiem ci że z ciekawości wziąłęm sobie przed ostatni poziom "stary wyga" i jest trudny. A też opcykałem serię praktycznie od początku od "0" części. Także na początek polecam "normalny"Jutro odpalam nowego Residenta, stąd moje pytanie : na jakim poziomie zacząć przygodę z tą odsłoną ? Jak wygląda poziom trudności ?
Jestem fanem całej serii i zaliczyłem wszystkie odsłony dostępne na PSX,PS2 no i PS3. Laikiem nie jestem - "5" zaliczyłem na platynę wiec jakieś tam pojęcie mam ale też nie chciałbym porwać się z motyką na słońce przy pierwszym podejściu.
Dzięki i pozdro
Każdy różnie do tego podchodzi, ja polecam Starego Wygę dlatego, że na początku może i jest trudniej ale potem poziom się zmniejsza i jakbym ustawił normal to czułbym za mało w stosunku do tego co było choćby w RE5. Na Pro już zacząłem i też jak narazie nie sprawia mi problemów (muszę poczekać na dodatkowy tryb No Hope Left)Rodzislaw pisze:Jutro odpalam nowego Residenta, stąd moje pytanie : na jakim poziomie zacząć przygodę z tą odsłoną ? Jak wygląda poziom trudności ?
Jestem fanem całej serii i zaliczyłem wszystkie odsłony dostępne na PSX,PS2 no i PS3. Laikiem nie jestem - "5" zaliczyłem na platynę wiec jakieś tam pojęcie mamale też nie chciałbym porwać się z motyką na słońce przy pierwszym podejściu.
Dzięki i pozdro
Ostatnio zmieniony wt 09 paź, 2012 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jedu Alomar
Było niejednokrotnie. Wystarczy przeczytać temat wstecz i byś wiedział że jeszcze nic nie wiadomo w tej sprawie. Trzeba cierpliwie czekać.Jedu Alomar pisze:Nie wiem czy ten temat był już poruszany (pewnie tak) ale jestem ciemny w tej kwestii.Zna ktoś dokładną datę premiery RE6 na PC oraz wymagania ? Z góry thx
One man forced to seek REVENGE
Ja mam do Was natomiast pytanie o małą ciekawostkę związaną z naszym rodzimym językiem w Resident Evil 6. Na filmiku słychać jak jeden z przeciwników wypowiada coś ala "nie możesz być...". Większość osób również to zauważyła i pytanie moje jest takie: czy przy produkcji RE6 faktycznie zatrudnieni zostali nasi rodacy przy podkładaniu pojedynczych głosów? Czy może to tylko złudzenie i pic na wodę.
Link do filmu minuta 12:11:
http://www.youtube.com/watch?v=57Q_wlCFIQs
Link do filmu minuta 12:11:
http://www.youtube.com/watch?v=57Q_wlCFIQs
- Nerobianco
- Kokonauta-PL
revil według mojej wyobraźni ja tam słyszę "nie możesz nim być"
dzięki za filmik teraz będę się wsłuchiwał w dialogi tych co raz to dziwniejszych postaci 
J.K: Zaczynaj zdania z dużej litery, ok? Bo to już nie pierwszy raz, kiedy je gubisz.
Yyy nie bardzo rozumiem. Przecież jego nick zaczyna się z małej... no ale ok od teraz zacznę pisać Wielką literą proszę mi wybaczyć.
J.K: Zaczynaj zdania z dużej litery, ok? Bo to już nie pierwszy raz, kiedy je gubisz.
Yyy nie bardzo rozumiem. Przecież jego nick zaczyna się z małej... no ale ok od teraz zacznę pisać Wielką literą proszę mi wybaczyć.
Ostatnio zmieniony śr 10 paź, 2012 przez Kokonauta-PL, łącznie zmieniany 3 razy.
Wydaje mi się że każdy może usłyszeć tam co innego, co tylko mu ucho podsunie:P ala : http://www.youtube.com/watch?v=XcVe-ynNiUE 
Ostatnio zmieniony śr 10 paź, 2012 przez juniper, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Crimson Head
Ja nie ukończyłem bo gra jest długa i potrzeba czasu aby ją przejść. Mam inne obowiązki a nie tylko granie. Po za tym męczy mnie strasznie ten tytuł. Ostatnio tak kiepsko bawiłem się przy Inversion. Po za strzelaniem nie ma tam niczego ciekawego, jak dla mnie. Ale ile można strzelać do tego przy tak miernej mechanice.Naleśnik pisze:Ja tam nie wiem, ale wydaje mi się logiczne że wątek "Finał" jest dla tych co ukończyli grę. Od premiery minął tydzień, więc pewnie każdy kto ma konsole zdążył ukończyć. Rozumiem że są ludzie bez konsoli albo kasy na grę, ale w takim wypadku wchodzenie do tego typu wątku jest niemądre
J.K: Przeniosłem do odpowiedniego tematu. I na przyszłość staraj się pisać tam gdzie trzeba.
Ostatnio zmieniony śr 10 paź, 2012 przez Crimson Head, łącznie zmieniany 2 razy.
- Jedu Alomar
Oglądając gameplay'e z gry, zauważyłem iż Ada jest nieco wybrakowana, tzn. Nie posiada szelek z kaburami które posiada na zdjęciach promujących itd. Ja osobiście dziwnie się z tym czuje, jak gdyby sama postać była niedokończona. Ciekawi mnie dlaczego tak zrobili. Nie podobają mi się też włosy Sherry, sa brzydkie i mam wrażenie, niestaranne. Lenistwo i pośpiech ?
W najbliższym czasie mają pojawić się dwa darmowe dodatki w postaci nowego trybu trudności "no hope left" oraz nowego bohatera, dzięki któremu będziemy mogli scenariusz Ady również przejść w kooperacji. Nowa postać będzie też najprawdopodobniej dostępna w trybie Najemników. Rzeczone dodatki są dostępne już na płycie ale w ponoć w postaci nie kompletnej, więc czekamy na rozwój wydarzeń.
- Nerobianco
- Leon. KennedY
-
Crimson Head
Leon. KennedY pisze:Faktycznie zaskakujące! Czekam na rozwój wydarzeń
.
Faktycznie zaskakujące. Capcom nie ma wyboru. Hakerzy wykryli zawartość na płycie, to musieli ją oddać za darmo. Nie ma więc się czym podniecać, tym bardziej,że częścią DLC jest odblokowanie dodatkowego poziomu trudności. Prawdziwy bonus-nie ma co.