Kto będzie naszym przeciwnikiem?
Kto będzie naszym przeciwnikiem?
Czy w RE5 będzie nam dane walczyć z czymś na wzór ganado z Re4??
A może z całkowicie innym typem zainfekowanych,wiadomo co kolwiek na ten temat?Chciałem poczytać na oficjalnym forum Capcom'u,ale nie znam zbyt języka.
A może z całkowicie innym typem zainfekowanych,wiadomo co kolwiek na ten temat?Chciałem poczytać na oficjalnym forum Capcom'u,ale nie znam zbyt języka.
Ostatnio zmieniony sob 13 paź, 2012 przez Gibon, łącznie zmieniany 5 razy.
Resident Evil Is The Best
Fight To Your Fear!!!
Fight To Your Fear!!!
W Beta trailerze widzimy jedynie Zombiaki, coś w stylu Crimson Head'ów z Rebirth'a, zwazywszy na fakt że są one szybsze.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
-
nemesisdestro
- Nemesis US
No capcom zawsze w nowej częsci dodawał nam nowego Bad Guy'a więc myślę że i w tej częsci zaszokuje nas nowym mięsem armatnim ale aż strach pomyślec jak będą bossowie wykonani 
Mnie te zombiaki z Trailera przypominają zainfekowanych z 28 days later albo jeszcze bardziej z 28 weeks later gdzie zainfekowani biegają bardzo szybko i też mają zapędy kanibalistyczne..chociaż Zombie z re-make Dawn of the dead też mogą byc..no ale zombie sprinter to troche zabawne xD
http://www.youtube.com/profile_videos?user=WilkPL
Zapraszam do obejrzenia moich teledyskow z RE4 i nie tylko
Zapraszam do obejrzenia moich teledyskow z RE4 i nie tylko
-
nemesisdestro
szczerze mówić ja swojego czasu też tak myślałem po odpaleniu bodajże gry Blair Witch vol1- jak zobaczyłem biegające zombiaki pomyśałem- what the heck? zombiaki nie biegają!HanPL pisze:.no ale zombie sprinter to troche zabawne xD
pomyśl, uciekasz przez wąskie uliczki przed gromadą zombi a tu np: niespodziewana akcja
jeden z nich wyskakuje na ciebie prosto z okna
Ej pelikany były w outbreaku File#2kaspa pisze:No tak np. na pelikany albo żurawie![]()
-
nemesisdestro
- Leon S. Kennedy
Choć może to by było sciąganie z innej gry to mogli by wstawić animacje zombie podobne do tych z Cold Fear(wiem że się go przyczepiłem ale ostatnio w niego katuje i RE4/CV więc mam porównania), bo tam animacja przeciwnika który wlecząc się i ciągnąc za sobą broń nagle podnosi spojrzenie i zaczyna szarże to robi wrarzenie.
-
Dark Prince
Nie bądź tego taki pewien, z traileru nie wynikneło zbyt dużo, widzimy faktycznie ludzi z siekierkami a nawet kogoś w worku ale nba 100% nie jesteśmy pewni że akurat będą zarażeni plagasem. Może bedą i Zombie i Ganadosi nie wiadomo
-
nemesisdestro
moim zdaniem może byc to coś innego od las plagas albo jakaś jego odmiana, tak czy siak wygląda na to że będzie się działo, czekam z niecierpliwością, najwyższy czas na jakiś pożądny teaser z RE5Nie bądź tego taki pewien, z traileru nie wynikneło zbyt dużo, widzimy faktycznie ludzi z siekierkami a nawet kogoś w worku ale nba 100% nie jesteśmy pewni że akurat będą zarażeni plagasem. Może bedą i Zombie i Ganadosi nie wiadomo
Ostatnio zmieniony pt 13 lip, 2007 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nemesis US
-
nemesisdestro
Ciekawi mnie kto by ich mimowolnie zainfekował, tam na trailerze przez moment widać jak oni przeciwko komuś protestują, wciąż mnie to zastanawia, no i w jakim stopniu zostanie podiesiona ihc inteligencja w stosunku chociażby do RE4.
No właśnie, chyba szykuje się jakaś grubsza afera, zdaje się też że są bardziej inteligentni
od gonados, widać to na jednym z teaserów jak chociażby jeden z tych kolesi zapodaje Chrisowi fachową dźwignię na rękę i sprowadza go do parteru
Ostatnio zmieniony wt 17 lip, 2007 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.