REmake Remastered HD (PS4, XONE, PC, PS3, X360)
- D4rk_Roxas
Skuszę się na tę grę, ale w cyfrowej wersji (mam już Remake'a na GC, w pełni wystarczy). Kupiłem już trylogię, RE4 + RE CV na PS3, może uda się zebrać wszystkie resy na jednej konsoli. Leniwy się zrobiłem i nie chce mi się wyciągać Wii
. Aczkolwiek odczucia po grze w RE2 na PS3 (
) czy RE4, gorsze niż po ograniu ww. części na gacku. Mam nadzieję, że odświeżony Remake zachował należyty klimat.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
Proszę bardzo: http://www.capcom.co.jp/ir/english/busi ... llion.html
Na dzień dzisiejszy* sprzedało się 1 350 000 sztuk wersji na Gacka + to, co sprzedało się na Wii w ramach wydania Archives (mniej niż 1mln sztuk, więc nie uwzględnione w raporcie Capcom).
*30 września 2014
Na dzień dzisiejszy* sprzedało się 1 350 000 sztuk wersji na Gacka + to, co sprzedało się na Wii w ramach wydania Archives (mniej niż 1mln sztuk, więc nie uwzględnione w raporcie Capcom).
*30 września 2014
- BrudnyHeniek
A mi się niedawno udało wyłapać w PSN kolekcje Residentów za 150zł, były w niejDeus Ex pisze:Skuszę się na tę grę, ale w cyfrowej wersji (mam już Remake'a na GC, w pełni wystarczy). Kupiłem już trylogię, RE4 + RE CV na PS3, może uda się zebrać wszystkie resy na jednej konsoli. Leniwy się zrobiłem i nie chce mi się wyciągać Wii. Aczkolwiek odczucia po grze w RE2 na PS3 (
) czy RE4, gorsze niż po ograniu ww. części na gacku. Mam nadzieję, że odświeżony Remake zachował należyty klimat.
pierwsze trzy części z PSXa, Code Veronica, 4,5,6, do tego Darkside i Umbrella Chronicles.
Za 2 dni odbieram Rimejka, nie mogę się doczekać, bo nie miałem nigdy możliwości zagrania, a tymi nowymi strzelanko-podobnymi Residentami już rzygam.
Fajnie, muszę się po zdrapkę z PSN przejść...Recoil pisze:Remake jest już na PSS. Kosztuje 84 złote. Wrzucili go chyba po cichu bo na głównej nie ma o tym żadnego info (a na stronie z grą nie ma nawet screenów...). Znalazłem przez wyszukiwarkę. jak zaglądałem to miało około 1000 pobrań i pełne 5 gwiazdek.
- BrudnyHeniek
Też już gram na PS3, gra wygląda cudownie! Co uważacie na temat nowego sterowania? Po pięciu minutach gry przestawiłem na oryginalne, bo to nowe jest jakieś takie... lamerskie, za bardzo ułatwia grę.
Ostatnio zmieniony wt 20 sty, 2015 przez BrudnyHeniek, łącznie zmieniany 1 raz.
- kamil12697
Jedno co mnie trochę wkurza,to szybkość z jaką postacie biegają. Trochę za szybko.
Mam pytanie bo już nie pamiętam. Pozimy trudności,to od góry kolejno NORMAL,EASY,VERY EASY i HARD się odblokowuje po przejściu na NORMALU,czy HARD,NORMAL,EASY?
Mam pytanie bo już nie pamiętam. Pozimy trudności,to od góry kolejno NORMAL,EASY,VERY EASY i HARD się odblokowuje po przejściu na NORMALU,czy HARD,NORMAL,EASY?
Ostatnio zmieniony wt 20 sty, 2015 przez Rodzislaw, łącznie zmieniany 1 raz.