Ja w grze najbardziej lubię magnum. Można je znaleźć w komisariacie policji prawdopodobnie na poziomie Easy a na Hard w elektrowni do której się zjeżdża windą. Lubię ją za to,że jest jest silna , zombie zabija jednym strzałem,huntery,psy i pająki też. Jednym małym minusikiem jest to,że strzelanie z niej nie jest szybkie. Jill z magnum to najlepsze co może być w grze
Ulubiona broń
-
JillValentine
Ulubiona broń
Hej wszystkim
Piszcie tu jaka jest wasza ulubiona broń w grze,dlaczego ją lubicie lub jakie ma zalety/wady.
Ja w grze najbardziej lubię magnum. Można je znaleźć w komisariacie policji prawdopodobnie na poziomie Easy a na Hard w elektrowni do której się zjeżdża windą. Lubię ją za to,że jest jest silna , zombie zabija jednym strzałem,huntery,psy i pająki też. Jednym małym minusikiem jest to,że strzelanie z niej nie jest szybkie. Jill z magnum to najlepsze co może być w grze
Ostatnio zmieniony pn 29 paź, 2012 przez JillValentine, łącznie zmieniany 4 razy.
- ClaireRedfield
Zdecydowanie magnum ( nieźle się sprawdzała na zombiakach ) oraz luncher . Jedne z silniejszych broni w grze . 
Ostatnio zmieniony pn 23 sie, 2010 przez ClaireRedfield, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje ulubione to:
STI Eagle 6.0... Uwielbiam ten pistolecik... Nie dość że niesamowicie szybkostrzelny to potrafi pokazać pazur rozwalić łeb przeciwnikowi jednym strzałem... A i jeszcze amunicja a mianowicie zwykłe Handgun ammo która w grze występuje w ilościach hurtowych...
M4A1 Assault Rifle... Świetna broń... Poza tym podoba Mi się sposób w jaki Jill / Carlos trzyma broń bo przestawieniu z AUTO na MANUAL...
Moje nie lubiane to:
Combat Knife ze względu na praktycznie 0-owe obrażenia...
Gatling Gun... Może i ma nie złego kopa ale strasznie długo się rozkręca...
STI Eagle 6.0... Uwielbiam ten pistolecik... Nie dość że niesamowicie szybkostrzelny to potrafi pokazać pazur rozwalić łeb przeciwnikowi jednym strzałem... A i jeszcze amunicja a mianowicie zwykłe Handgun ammo która w grze występuje w ilościach hurtowych...
M4A1 Assault Rifle... Świetna broń... Poza tym podoba Mi się sposób w jaki Jill / Carlos trzyma broń bo przestawieniu z AUTO na MANUAL...
Moje nie lubiane to:
Combat Knife ze względu na praktycznie 0-owe obrażenia...
Gatling Gun... Może i ma nie złego kopa ale strasznie długo się rozkręca...
- Radom Wesker
Magnum - ze względu na skuteczność
Grenade launcher - ze względu na wszechstronność ( 4 rodzaje pocisków można dostosować do każdego przeciwnika )
M4A1 - za<cut>ie sprawdza się na większe grupy zombie a także psy, fajnie się nim bawi z nemkiem
Bzdursky: no i warnik też się dobrze sprawuje.
Grenade launcher - ze względu na wszechstronność ( 4 rodzaje pocisków można dostosować do każdego przeciwnika )
M4A1 - za<cut>ie sprawdza się na większe grupy zombie a także psy, fajnie się nim bawi z nemkiem
Bzdursky: no i warnik też się dobrze sprawuje.
Ostatnio zmieniony wt 24 sie, 2010 przez Radom Wesker, łącznie zmieniany 2 razy.
Farewell to my life...
Farewell to my home...
This is my last change for survival...
My last escape...
Farewell to my home...
This is my last change for survival...
My last escape...
Pod względem broni w RE3 jest bogato i mamy w czym wybierać, jak chodzi o ulubioną pukawkę 
Zazwyczaj wybieram w każdej części shotguna. Ale tutaj mocno kopią przeciwników po tyłkach także magnum czy grenade launcher z różnymi wariatami nabojów.
Wybiorę Mine Thrower. Ciekawie prezentuje się eksplozja ciała zombiaka, gdy już przyczepi się do niego taki "dart"
. No a po zdobyciu nieskończoności amunicji do tej broni, jeden nabój przebija jak bańki kilku przeciwników, samodzielnie namierzając cel i kierując się w jego stronę 
Zazwyczaj wybieram w każdej części shotguna. Ale tutaj mocno kopią przeciwników po tyłkach także magnum czy grenade launcher z różnymi wariatami nabojów.
Wybiorę Mine Thrower. Ciekawie prezentuje się eksplozja ciała zombiaka, gdy już przyczepi się do niego taki "dart"
Rzeczywiście. Ale moim ulubieńcem jest zwykły pistolet (podobnie jak we wszystkich resach), niby to podstawa i jest mało przydatny na groźniejsze bestie, ale rzadko się z nim rozstawałem, bo mając go w rękach czułem się pewniej.
Ps. Mam tak od czasów Silent Hilla, tam amunicji do broni palnej nie było tak dużo i sporą część przeciwników trzeba było rozwalić bronią białą
.
Ps. Mam tak od czasów Silent Hilla, tam amunicji do broni palnej nie było tak dużo i sporą część przeciwników trzeba było rozwalić bronią białą
Złe oko moderacji czuwa.
Zagraj na hard, też zaczniesz wymiatanie xD Ten karabinek całkiem dobrze sprawdza się w walce z Nemesisem, oczywiście, o ile stosujemy taktykę corner...
http://pawlotheatrum.bloog.pl/ Mój bloog, na razie eksperymentalny, ale zawsze xD
- (X)_CRAUSER_(X)
Moje naj naj ulubieńsze pukawki to Ten pistolecik z lunetką co się go od nemka z części składa ( zapomniałem nazwy ) oraz nie zawodny combat knife bez nożyka bym nie pociągną no i oczywiście asasult rifle reszta do containera i tyle 
Szakal: Interpunkcja nie boli, więc zacznij ją stosować.
Szakal: Interpunkcja nie boli, więc zacznij ją stosować.
Ostatnio zmieniony sob 20 lis, 2010 przez (X)_CRAUSER_(X), łącznie zmieniany 1 raz.
Hehe
STI Eagle 6.0 jest bezkonkurencyjny - headshoty, ooo tak . Wahałem się pomiędzy Eaglem a M1887 (Western Custom), ale w ostateczności przeważyła ilość ammo do pistoletu i ww. headshoty
Szkoda tylko, że gra ma na tyle niski poziom trudności, iż można ją przejść z czymkolwiek, od noża po kupiony w mercach RL .
TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
Moja ulubiona broń magnum duża moc STI eagle 6.0 szybkostrzelna jak na pistolet western custom m37 zabójczy sposób przeadowania i to wszystko
Szakal: Stosuj interpunkcję, bo twoje posty są zbyt chaotyczne.
Szakal: Stosuj interpunkcję, bo twoje posty są zbyt chaotyczne.
Ostatnio zmieniony pt 07 sty, 2011 przez klon1, łącznie zmieniany 1 raz.
- Leon. KennedY
Sonda by się zdała
Najbardziej zapadły mi w pamięć trzy gnaty: magnum, bo pewności i szybkość, Grenade launcher w gruncie rzeczy za to samo co Radom Wesker czyli wszechstronność i shotgun za to, że jest 
Diadem: Mówisz i masz
Diadem: Mówisz i masz
Ostatnio zmieniony sob 08 sty, 2011 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 1 raz.