[Pomoc] Pad a numeracja klawiszy
[Pomoc] Pad a numeracja klawiszy
Witam fanów gry ja od wczoraj ja mam i odrazu pytania. Mam Pad podłączony wszystko ładnie mi w kompie wykrywa tylko w grze nie działa, trzeba go jakoś aktywować?? Oraz drugie pytanie: jakie są numeracje klawiszy np. jak mi wyskakuje nacisnąć 3 to co to za klawisz??? proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pt 05 mar, 2010 przez Joe, łącznie zmieniany 1 raz.
Rozumiem, że wersja PC, bo przy tym pytaniu nie może być inaczej.
Jak uruchamiasz grę, to najpierw wyskakuje Ci ekran powitalny. i tam, chyba 4 od góry pozycja to konfiguracja i tam możesz skonfigurować klawisze, a na oddzielnej zakładce, pad. W ten sposób też się dowiesz który numerek odpowiada za który klawisz. Jest nawet jakiś mod do zamiany tych numerków na nazwy klawiszy, ale nigdy go nie instalowałam.
Jak uruchamiasz grę, to najpierw wyskakuje Ci ekran powitalny. i tam, chyba 4 od góry pozycja to konfiguracja i tam możesz skonfigurować klawisze, a na oddzielnej zakładce, pad. W ten sposób też się dowiesz który numerek odpowiada za który klawisz. Jest nawet jakiś mod do zamiany tych numerków na nazwy klawiszy, ale nigdy go nie instalowałam.
Sa na ekranie powitalntym mam 5 opcji, start, load, options, language, exit. W opcjach nie ma mozliwosci zmiany klawiszy ani nic o padzie tam nie ma. Jak gra startuje to pad nie chodzi. nie wiem co jest. potzeba mi przyciski 3 i 4 oraz 7 i 8 co one znaczą.
Ostatnio zmieniony czw 27 wrz, 2007 przez Joe, łącznie zmieniany 1 raz.