[Ankieta] Męczarnia

Również o Resident Evil 3.5
Awatar użytkownika
Tyrantx

Post autor: Tyrantx »

Mr_Zombie pisze:pomijając oczywiście wykorzystanie beczek, zauważyłem, że To można bardzo łatwo zamknąć w tym korytarzu za kratami. Wówczas można bezpiecznie z odległości do niego strzelać nawet z pistoletu, a on nic nie może nam zrobić ^^.
he he do czasu ,chwile postrzelasz i kraty idą w drobny mak...,trzeba być cały czas w ruchu i w gotowości do time event...,ja zamykam krate i Mine Thrower...,i tak 2-3 razy..potem Broken Butterfly...i pacjent schodzi..
STARSSss.......
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Ha a można go nożem rozpykać, ale używając konwencjonalnych pukawek nie jest taki trrudny, więcej kłopotów może sprawić w jeden z klatek niż poza nimi
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Tyrantx

Wesker - Dark Life pisze:więcej kłopotów może sprawić w jeden z klatek niż poza nimi
właśnie ,nie lubię akcji z tykającym czasem....,pomimo że nie jest aż tak trudno to jednak ten moment mnie najbardziej stresuje.....,zresztą ja we wszystkich residentach,a jak się włącza samozniszczenie to mam serce w gardle i rozbiegane oczy ... :rad6:
STARSSss.......
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

Nie lubie katapult i tak jak kolega wcześniej wspomniał walki z dwoma gigantami, tego pozostałego ciężko trafić w ''mięso'' bo cały jest w jakieś zbroji.
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Awatar użytkownika
Archont

Post autor: Archont »

Pierwszy boss - Del Lago -,- i Ramon Salazar
Awatar użytkownika
SnakeMajor

Post autor: SnakeMajor »

Dwa giganty banał :D , U3 banał, Sallazar banał , Krauser trochę wnerwiający, Chef banał, Saddler banał. Bossowie nie są wymagający w tej grze :D Największą trudności dla mnie było rozprawienie się z dwoma gośćmi z piłą w pierwszej wiejskiej zadymie. Biegłem w stronę kościoła za budynkami i odbijałem w lewo gdzie jeden gość już czekał. Gdy udało mi się go rozpykać przy pomocy granatów ciężko było się przebić i dostać do domu ze strzelbą,gdzie gościu pojawiał się po raz drugi. Gdy wchodziło się najpierw do domu to był tylko jeden,a dawał 10k kasy,wiec warto się pofatygować :) .
Awatar użytkownika
Nemesis

SnakeMajor pisze:Dwa giganty banał , U3 banał, Sallazar banał , Krauser trochę wnerwiający, Chef banał, Saddler banał

Jasne...:P ktos chyba tutaj nie grał na pro mode :smiech7:
A z tego wszystkiego salvador to najmniejszy problem, wystarczy go trzymac na odległosc, co innego super salvador w the Mercenaries :rad6:
Awatar użytkownika
SnakeMajor

Gram na ps2 ,więc nie wypowiadam się co wy wyrabiacie :D . Tylko,ze RE 4 przeszedłem z 40 razy to co nieco wiem :P
Awatar użytkownika
Nemesis

Tylko że ja mam ps2, a co do tych 40x to nie za mało? :smiech3: Skoro jestes taki kozak to polecam starego RE1 Chrisem przejsc :smiech7: A co do tego Re4 na pc to mnie to troche boli, bo pełno szczyli pisze bzdury na temat całej serii opierajac sie tylko na odczuciach i klimatu z czwórki. Nie chcem robić of topa, w tej cześci troche kłopotów sprawił mi Krauser grając Adą w separate ways
Awatar użytkownika
SnakeMajor

Kwestia oszczędzania ammo :) . Zachowując sporo amunicji masz większe szanse :P . Jeśli chodzi o stare Re to grałem we wszystkie prócz outbreaków i zero. Jakoś nie mogę się odnaleźć w tym. Re 1 przelazłem Chrisem jak i Re:remake :P. Odpuściłem sobie tylko ten tryb z niewidzialnymi zombiakami,bo to już nie był RE tylko God of War :D . Jeśli chodzi o moje 40 razy to szacuję,że było tego więcej,ale dla pewności zaniżyłem. Natomiast wracając do moich trudności ciężko jest rozwalić gościa z piła przy pomocy handguna i dwóch granatów. Zwykle gram za każdym razem od nowa,bo granie z dopakowanym sprzętem jest banalne i lamerskie. Tylko użytkowników pc stać na coś takiego :D
Awatar użytkownika
Tyrantx

SnakeMajor pisze:Tylko użytkowników pc stać na coś takiego :D
no cóż snakemajor , za dużo agresji,ale spoko przejdzie ci...,liczy się gra a nie platforma na której grasz,miałem praktycznie wszystkie konsole a kiedyś byłem zatwardziałym amigowcem i pc bee,blaszak,smutas itp...,a w rezultacie nie ma to znaczenia,jeśli kochasz gry to giercujesz uczciwie bez żadnych przekrętów....
STARSSss.......
Awatar użytkownika
SnakeMajor

Racja :) . Pamiętam szok jak zobaczyłem,ze RE 4 ma być po naszemu na pc. Takie spolszczenie to jak spolszczenie Starcrafta .
Awatar użytkownika
squallaz

Post autor: squallaz »

:rad5:
Ostatnio zmieniony czw 12 sie, 2010 przez squallaz, łącznie zmieniany 1 raz.
The only thing that can defeat power is more power. That is the one constant in this universe.
Awatar użytkownika
Jill_1995

Post autor: Jill_1995 »

Miałam troche problemów z regeneratorem...Nie dosyć,że mnie sparaliżowało na jego widok to jeszcze trzeba specjalnie celować...ech :rad2:
"From yesterday, it’s coming!
From yesterday, the fear!
From yesterday, it calls him
But he doesn't want to read the message here"
FurryPiter

Post autor: FurryPiter »

Jeśli chodzi o problemy z przeciwnikami, to 1szy regenerator :D Strzelałem do niego ze wszystkiego co miałem pod ręką, dopiero potem sobie darowałem i ruszyłem w drogę żeby użyć tej karty (bo to chyba karta była ?). Potem jeszcze pojawił się problem z tą lepszą wersją regeneratorów, od razu nie chciały dziady wybuchać :smiech3: Aż nie wiedziałem co robić :D No i jeszcze Verdugo, te 3 minuty wydawały mi się wiecznością :rad11:
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Mnie największa męczarnię zafundował Krauser na pro, jego słowa "prepare for your death, Leon!" słyszałem tyle razy, że mi się po nocach śniły. No i bezmyślnie pakowałem w Regenatory tony ołowiu dopóki nie przeczytałem w jednym z dokumentów jak należy je załatwić :okulary3:
Awatar użytkownika
franc_uz

Post autor: franc_uz »

hehe! :okulary2: najwięcej kłopotu mi sprawiła zagadka w tych lochcach a raczej jakieś puzzle czy układanka!
r3sid3nt 3vil j3st th3 b3st!! :D
Awatar użytkownika
Adx

Post autor: Adx »

deus ex pisze:Mnie największa męczarnię zafundował Krauser na pro, jego słowa "prepare for your death, Leon!" słyszałem tyle razy, że mi się po nocach śniły.
Miałem ten sam problem co Ty, 3 godziny próbowałem go pokonać, niestety bez skutku, dopiero kiedy się cofnąłem do kupca po Infinite RL to coś zdziałałem, ciekawe że na poziomie easy i normal nie sprawiał tyle problemów
Awatar użytkownika
squallaz

Post autor: squallaz »

:rad5:
Ostatnio zmieniony śr 11 sie, 2010 przez squallaz, łącznie zmieniany 1 raz.
The only thing that can defeat power is more power. That is the one constant in this universe.
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Post autor: Saladyn »

Pojedynek z Krauserem. Co trzeba bedzie wcisnac? Prawy Control i Enter czy oba shifty. A pod koniec? Klepac Control czy Enter. W koncu go przelazlem i klepnalem zly klawisz na laserach.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 4”