[Pomoc] Problemy z przejściem
AD1: używa się taśmy do zapisu gry na maszynie do pisania w save roomie
AD2: F9
AD3: Klikasz na broń następnie Combine i połączasz z naboiami ( Jill albo Carlos po wyczerpaniu magazynku mogą przeładowywać sami)
AD2: F9
AD3: Klikasz na broń następnie Combine i połączasz z naboiami ( Jill albo Carlos po wyczerpaniu magazynku mogą przeładowywać sami)
Ostatnio zmieniony pt 21 gru, 2007 przez Lugiamar, łącznie zmieniany 1 raz.
,,Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam ale we śnie każdy ucieka do własnego świata." - Heraklit z Efezu
To chyba z PSXem było dla niego już chyba od dawna wiadome... 
NEMESIS US: Lugiamar, mam drobne upomnienie dotyczące pisania postów nie wnoszących nic nowego do dyskusji, tego typu wypowiedzi są traktowane jako spam, nie usunę tego posta z racji, że to upomnienie, ale kolejne takie posty (jeśli się pojawią z Twojej strony) zostaną usunięte. Pozdro.
NEMESIS US: Lugiamar, mam drobne upomnienie dotyczące pisania postów nie wnoszących nic nowego do dyskusji, tego typu wypowiedzi są traktowane jako spam, nie usunę tego posta z racji, że to upomnienie, ale kolejne takie posty (jeśli się pojawią z Twojej strony) zostaną usunięte. Pozdro.
,,Na jawie świat jest dla wszystkich jeden i ten sam ale we śnie każdy ucieka do własnego świata." - Heraklit z Efezu
Re: [Pomoc] Problemy z przejściem
siemka wszystkim fanom RE mam pytanko czemu nie moge zapisac stanu gry w RE 3 bo juz doszedlem do tranwaju i umarle a to dlatego ze nie moge zapisac gry
[ Dodano: 24 Sty 2008 19:09 ]
mam pytanie czemu nie moge zapisac na psx stanu gry bo ide do aszyny i nicbo ma Japonska wersje
[ Dodano: 24 Sty 2008 19:09 ]
mam pytanie czemu nie moge zapisac na psx stanu gry bo ide do aszyny i nicbo ma Japonska wersje
Kocham RE ale nie mam wszystkich gier
-
FurryPiter
dzieki wlasnie tego ink ribbon nie am przy sobie dzieki kolego:)
[ Dodano: 24 Sty 2008 19:39 ]
i mam kolejne pytanie gram bo dawno nie gralem w resident evil i w 3 chce miec naboje do karabinu ale nie wiem jak je zrobic??
A to link do wyczebistego Tributu Jill Valentine:)
http://pl.youtube.com/watch?v=_pxgRap1F7Q
[ Dodano: 24 Sty 2008 19:39 ]
i mam kolejne pytanie gram bo dawno nie gralem w resident evil i w 3 chce miec naboje do karabinu ale nie wiem jak je zrobic??
A to link do wyczebistego Tributu Jill Valentine:)
http://pl.youtube.com/watch?v=_pxgRap1F7Q
szkodaT_T ale dzieki
[ Dodano: 25 Sty 2008 11:46 ]
elo jakie jest hasło do komputera w umbrella??i gdzie zdobęde granade launcher.
przepraszam za bledy ale sie spiesze
by FurryPiter: To się nie śpiesz, nikt Cię nie pogania...
[ Dodano: 25 Sty 2008 11:46 ]
elo jakie jest hasło do komputera w umbrella??i gdzie zdobęde granade launcher.
przepraszam za bledy ale sie spiesze
by FurryPiter: To się nie śpiesz, nikt Cię nie pogania...
Ostatnio zmieniony pt 25 sty, 2008 przez Bartek931, łącznie zmieniany 1 raz.
Gośc jest pilot wez go i bedzie reklama i te duze drukowane litery to hasło
Recoil: Używaj przecinków, kropek i innych tego typu wynalazków, bo rozszyfrowanie Twoich postów graniczy z cudem...
Recoil: Używaj przecinków, kropek i innych tego typu wynalazków, bo rozszyfrowanie Twoich postów graniczy z cudem...
Ostatnio zmieniony śr 27 lut, 2008 przez Carlos999, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko, że ta oszczędnośc naboi mnie delikatnie mówiąc zabija. Już na komisariacie mam łącznie 75 naboi (HURA) i DANGER (EEEE) 
EDIT: aha, gram na HARDZIE of course!
EDIT: aha, gram na HARDZIE of course!
Ostatnio zmieniony śr 14 maja, 2008 przez franc_uz, łącznie zmieniany 1 raz.
r3sid3nt 3vil j3st th3 b3st!! 
Grasz na hardzie więc pewnie grałeś i na easy. Z tego wniosek - powinieneś pamiętać np. mniej więcej lokacje pomieszczeń, miejsc do których już się później nie powraca, więc tam lepiej omijać zombiaki nie martwiąc się, żę będą się plątać. Można spróbować zaprzyjaźnić się z nożem - ujdzie na leżących przeciwników. Myślę, że są to dwie najważniejsze wskazówki jakie mogę Ci dać. Ja np. nigdy nie strzelałem do wron, pająków, omijałem zombiaki tak często jak mogłem, wykorzystywałóem beczki, bomby i robiłem inne rzeczy aby nie brakło amunicji (zawsze miałem na wszelki wypadek jedną kulę dla siebie
). Musisz kombinować, pamiętaj, że to jest survival
.
Zresztą, na forum jest trochę porad jak oszczędzać amunicję bo to częsty problem graczy więc poczytaj jeszcze.
Zresztą, na forum jest trochę porad jak oszczędzać amunicję bo to częsty problem graczy więc poczytaj jeszcze.
Właśnie, że nie grałem na easy tak jak w RE2 nie grałem w ogóle w ARRANGE MODE z powodu jakże oczywiście tej amunicji, wolę jej brak niż nadmiar nie wiem czemudeus ex pisze:Grasz na hardzie więc pewnie grałeś i na easy. Z tego wniosek - powinieneś pamiętać np. mniej więcej lokacje pomieszczeń, miejsc do których już się później nie powraca, więc tam lepiej omijać zombiaki nie martwiąc się, żę będą się plątać.
proszę ja Cię nie traktuj mnie jak jakiegoś początkującego pozatym nadal nie uzyskałem odpowiedzi !deus ex pisze:Myślę, że są to dwie najważniejsze wskazówki jakie mogę Ci dać. Ja np. nigdy nie strzelałem do wron, pająków, omijałem zombiaki tak często jak mogłem, wykorzystywałóem beczki, bomby i robiłem inne rzeczy aby nie brakło amunicji
pytanie brzmi "czy jest dużo amunicji do zebrania, bo się boję, że może mi braknąć" bo przez ten zapał na oszczędnośc tracę w skrócie JILL
ja nie proszę o rady! oraz nie pytam w stylu "ej, a ta beczka to jest użyteczna?'
Przecież odpowiedziałem Ci na to pytanie w pierwszym swoim poście:franc_uz pisze:pytanie brzmi "czy jest dużo amunicji do zebrania, bo się boję, że może mi braknąć"
Ale jak potem zacząłeś biadolić, że przez tę oszczędność często ginie Jill, pomyślałem, że chcesz rad. Ale skoro mam do czynienia "nie z jakimś początkującym" to OK. Nic się nie odzywam a tego posta można po jakimś czasie usunąć (jeśli moderacja uzna to za stosowne).deus ex pisze:Na poziomie easy ammo do handguna jest dużo, po pewnym czasie zapewne przestaniesz używać zwykłej pukawki. Reszta arsenału wystarczy. Nie trzeba być przesadnie oszczędnym.
Nareszcie koniec zmartwień
Głowka pracuje Recoil o to się nie martw

EDIT: ojoj sorry deus po prostu niedoczytalismy sie po sobie
graba na zgode 
Głowka pracuje Recoil o to się nie martw
EDIT: ojoj sorry deus po prostu niedoczytalismy sie po sobie
Ostatnio zmieniony śr 14 maja, 2008 przez franc_uz, łącznie zmieniany 1 raz.